Lifehack – Oordopjes uit de knoop houden!

Published On 15 October, 2015 | By Freek Keesen |

Zit je elke keer maar weer geërgerd aan de kabels van je oordopjes te trekken, omdat je ze uit de knoop moet halen? Hier een simpele lifehack!

Het probleem

Het is magie. Het zijn de kabouters. Of de spoken hebben het gedaan. Geen idee hoe het altijd weer gebeurt, maar als je je oortelefoontjes in je zak stopt kun je met grote zekerheid weten dat ze er verfomfaaid weer uit komen. Een grote irritatie die iedereen wel kent. Zo ook de makers van deze memes. Kijk hier eerst maar naar om het leed al een beetje te verzachten.

 

4xjXh

De superduper simpele oplossing

Eigenlijk is het heel simpel. In plaats van je oortelefoontjes, oordopjes of earphones (wat je maar het leukst vind klinken) zomaar in je broekzak of tas te stoppen, maak je er zelf een knoop in! Dat klinkt paradoxaal, maar een zelfgemaakte knoop is 100x makkelijker (echt getest) er weer uit te halen dan zo’n onmogelijke knoop die je broekzak keer op keer weet te maken. Het is geen oplossing om je oordopjes, oortelefoontjes of earphones uit de knoop te halen, maar hierdoor hou je die oordopjes wel uit de knoop!

Hoe het gaat:

  1. Pak het ene en het andere uiteinde van de kabel.
  2. Vouw de kabel een of twee keer dubbel
  3. Maak nu één of twee knopen erin, als zijnde een touwtje.

Nu is het stuk draad wat vrij is te kort om echt flink in de knoop te gaan! Zie hieronder het filmpje als je het nog niet begrijpt:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *