Maak kans op een jaarabonnement NuSport of AutoWeek met 8×4’s Play the Game!

Published On 24 June, 2013 | By Tom |

Play the Game

Geen uitdaging ga je meer uit de weg. Met Play the Game van 8×4 trotseer je elke hindernis. Geen berg is te hoog. Geen tegenstander te sterk. Hoe zwaar de challenge ook is, de energieke en verfrissende mix van mint en mediterrane citrus in deze deodorant zorgt ervoor dat je altijd fris ruiken zal. Live life to the fullest met 8×4’s Play the Game. Verliezen is geen optie.

Win een jaarabonnement op ene tijdschrift naar keuze!
Wanneer je nu twee 8×4 producten naar keuze aanschaft maak je ook nog eens kans om een jaar lang een tijdschrift naar keuze te winnen. Onder de kopers van 8×4 producten bij Jumbo worden er namelijk 50 gratis jaarabonnementen verloot. Okselfris én elke week een Donald Duck, NuSport of AutoWeek op de stoep!

Meedoen is heel gemakkelijk:

  • Koop twee 8×4 producten naar keuze bij Jumbo Supermarkten. Je hebt keuze uit het gehele 8×4 assortiment.
  • Vul de bon volledig in en stuur de voorkeur voor het magazine in.
  • Stuur de bon samen met je kassabon gratis (geen postzegel nodig) naar:8×4 Tijdschriftenactie
    Antwoordnummer 5246
    3600 ZN Mijdrecht

8×4
Ook wanneer je niet van de ultieme uitdaging houdt is er in het 8×4 assortiment vast wel een passende geur te vinden. Houd je niet van compromissen? Krijg dan direct wat je wilt met de doortastende, mannelijke geur van 8×4 Musk. Ga je gewoon voor actie? Geniet ten volste van je actieve levensstijl met de uitdagende geur van 8×4 Xite.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *