MailBird review

Published On 26 June, 2020 | By Sebastian |

In de zoektocht naar een fijne mail client voor Windows10 kwam ik bij MailBird. Mailbird kent een fijne en gebruiksvriendelijke interface en is wat uitgebreider dan de standaard Windows mail, zo heeft het een aantal handige functionaliteiten. In deze blog lees je mijn ervaring met de mailclient. 

Integraties

Een van de voordelen die Mailbird heeft is een groot aantal integraties. Verschillende handige integraties die interne en externe medewerkers dagelijks gebruiken ondersteund Mailbird zoals Slack, Facebook, WhatsApp, Google Agenda, WeChat, Contacten, Asana, Twitter, ToDoist, Trello en meer. Dit betekent dat je niet langer tussen apps of verschillende browsertabbladen of apps hoeft te schakelen om je werk te voltooien.

Integreer je mailbox met Google Calender

Doorontwikkeling

Mailbird is daarnaast continue in ontwikkeling. Waar veel mailclients achterblijven blijft mailbird ontwikkelen. Zo is afgelopen week een email tracking functionaliteit toegevoegd. Dit maakt het mogelijk om data te analyseren binnen dezelfde interface. Kortom, Mailbird is een product dat steeds blijft ontwikkelen.

Alles in een interface

Voor zakelijk gebruik is Mailbird een fijne manier om een ​​aantal verschillende accounts te centraliseren in één eenvoudige interface. De snelkoppelingen binnen de app zijn dezelfde als die in Gmail, wat zorgt voor een zeer soepele overgang voor Gmail gebruikers. De app ondersteund een groot aantal talen, zo is de interface ook in het Nederlands beschikbaar.

Pak extra focus

Een andere handige functie is de Snooze-optie, waarmee je een gesprek tijdelijk kunt dempen tot een latere datum of tijd. Je kunt een wekelijkse schema configureren voor gebruik met de snooze-functie, en je kunt nog een aantal snooze-opties bepalen, wanneer ‘Later Today’ is en wanneer ‘Someday’ is. Je kunt ervoor kiezen om te sluimeren tot een specifieke tijd en datum, wat kan helpen bij je focus.

Tot slot

Als je opzoek bent naar een goed functionerende, gebruiksvriendelijke en uitgebreide mailclient, is Mailbird de goede keuze. Mailbird vereenvoudigt de processen van e-mail en communicatie, doordat alles op een plek te regelen is.  

Maibird is gratis te proberen en heeft daarnaast een persoonlijke- en bedrijfsversie. 

Meer weten?

Kijk op https://www.getmailbird.com/nl/

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Sebastian is blogger voor Toffedingen.com en schrijft graag over dingen die hem prikkelen. Dat zijn er een hoop want hij heeft een brede interesse. In het dagelijkse leven faciliteert hij trainingen, heeft een eigen mediabedrijf en in het weekend draait hij graag een plaatje (euh….mp3)!