Manga-Camera iPhone app

Published On 8 October, 2012 | By Ming |

Vergeet instagram of Camera+, de nieuwste camera app voor je iPhone is Manga-Camera. De afgelopen week is de app al meer dan een miljoen keer gedownload, het is zelfs de meest populaire app in de Japanse App Store waar de manga genre vandaan komt.

Manga-Camera lijkt erg op de Instagram app, het enige verschil is dat in de app je foto’s niet laten lijken alsof ze met retro camera zijn gemaakt. Manga-Camera laat je foto’s eruit zien alsof ze zijn getekend door een manga artiest.

Zoals je aan de screenshots hierboven kan zien, kan je kiezen uit een aantal stijlen en achtergronden. Nadat de foto is genomen kan je het effect pas zien, de foto’s worden niet automatisch opgeslagen dus let daarop voordat je je toffe manga kwijtraakt.

Heb je een andere telefoon dan de iPhone, dan heb je pech. Niet alleen is de app alleen voor iOS, het is zelfs alleen beschikbaar voor je iPhone. Voor de iPod Touch is de app helaas ook niet beschikbaar. Een groot voordeel van de app is dat het gratis is en vrij van advertenties.

Uiteraard hebben we zelf ook even gespeeld met de app;)

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *