Mannen zomerknallers 2014; bereid je optimaal voor!


Published On 14 June, 2014 | By Sander Wijdemans |

Met de, hopelijk warme, zomerperiode in aantocht zijn we allemaal op zoek naar de tofste dingen van het moment. Net zoals de hype rondom hét oranjelied voor het WK 2014 in Brazilië, of de trend rondom hét zomerlied van deze zomer, bestaat er een ware zoektocht naar de vetste gadget, het tofste kledingstuk of de verste schoenen voor de komende zomer. Om je op weg te helpen hebben wij alvast enkele, in onze ogen, mogelijke zomerknallers op een rijtje gezet. Lees aandachtig, zodat je op en top voorbereid bent komende zomer 😉 ! 

Houten zonnebrillen

We hebben ze vorig jaar af en toe al voorbij zien komen tijdens die overheerlijk warme zomer. Toffe houten zonnebrillen zijn in Amerika al even een geliefd modegadget. Zonnebrillen zijn in eerste instantie bij uitstek geschikt om extra van het vrouwelijk schoon te genieten… zonder dat het opvalt! Met een houten zonnebril doe je dit ook nog eens in exclusieve stijl en luxe. Houten zonnebrillen komen we dan ook veel tegen deze zomer… van standaard bamboe zonnebrillen tot tof gekleurde houten exemplaren. Van standaard grijze lenzen tot felgekleurde UV-gepolariseerde lenzen. Match de zonnebril met je outfit en je bent zeker klaar om deze zomer te shinen als een baas!

slider4

Overhemden met passende ondershirts

Vrouwen houden er van… goedgeklede mannen in overhemden. In de zomer kan een overhemd ook erg verfrissend zijn, doordat je de knoopjes bovenin ver los kan doen. Een trend voor komende zomer is om de mouwen van een overhemd op te stropen en een passend ondershirt te dragen onder je overhemd. Hierin schuilt wel een gevaar, aangezien ondershirts voor zichtbare witte boordjes onder je mooie overhemd kunnen zorgen en ze tevens vaak goed door een overhemd zichtbaar zijn. Dit valt bij vrouwen natuurlijk niet goed… mannen zonder wit boordje worden gezien als aantrekkelijker en hiervan wordt verwacht dat ze betere minnaars zijn. Let er daarom op dat je, ook de komende zomer, het juiste T-shirt onder je overhemd draagt. Het boordje moet, net als het shirt, onzichtbaar zijn onder het overhemd.

Frankie-Morello-2014

Kleurrijke zomer

Het belooft weer eens een kleurrijke zomer te worden als we de modegurus en fashionistas moeten geloven. Blauwe en vergrijsde tinten zullen de boventoon gaan voeren deze zomer. De stoffen zijn voornamelijk effen en zo nu en dan voorzien van een klein motiefje in de vorm van een fijn streepje of printje. Nu we het toch over printjes hebben, lijkt het erop dat de camouflageprints, die een paar jaar terug hot waren, weer terug gaan komen deze zomer. Wellicht wat meer verborgen doordat de prints worden gecombineerd met strakke effen kleuren. Naast camouflageprints worden geblokte overhemden & colberts en gestreepte t-shirts waarschijnlijk veel gedragen komende maanden.

Wat denk jij dat dé ware zomertrend voor mannen gaat worden deze zomer? Staat de strip in Oh Oh Cherso vol met jongemannen met verse, wellicht blauwe, houten zonnebrillen? Laat het horen, laat het horen, zodat jij de volgende keer dit prestigieuze artikel met de verwachte zomerknallers kan presenteren!

collage

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Een geboren en getogen Tilburger met een passie voor voetbal, muziek en online communicatie & marketing. Woonachtig in hartje Tilburg, is een goede borrel en een lekker hapje ook één van de dingen waarvoor je mij wakker kunt maken. Hopend zomer 2015 met mijn Master Marketing Management klaar te zijn, ben ik al zo'n 3 à 4 jaar actief bezig met het online marketing wereldje. Naast mijn parttime job bij een online marketing bureau, werk ik als freelance online marketeer en ben ik als ondernemer bezig met een aantal eigen projecten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *