Mark Jacobs Coca Cola Light blikjes

Published On 18 February, 2013 | By Ming |

Coca Cola heeft haar limited edition Coca Cola Light blikjes gelanceerd in Europa. Modeontwerper Marc Jacobs, die als creative director voor de frisdrank fabrikant optreedt, heeft de 3 nieuwe limited edition blikjes die nu in de supermarkt te vinden zijn ontworpen. De Mark Jacobs Coca Cola light blikjes van de collectie is een ode aan de modetijdperk van de jaren 80, 90 en 2000. Elk blikje is een weerspiegeling van de vrouw van die tijd.

Het jaren 80 blikje is geïnspireerd door de felle lichten van Broadway en Radio City Music Hall waar de light frisdrank in 1982 voor het eerst zijn wereldwijde debuut maakte. Een in smoking gehulde vrouw met een motief van vlinderdassen die staat voor de jaren 80 was hiervoor de keuze van Jacobs.

Het blikje dat staat voor de jaren 90 wordt gekenmerkt door glamour en vooral lef in kledingstijl. Stoere stilettohakken, lange handschoenen en een gedurfde hoed sieren het blikje en maken van de dame een ware glamour babe.

de eerste 10 jaar van het nieuwe millennium kan gekarakteriseerd worden als een combinatie van sportief en sjiek. De afgebeelde vrouw heeft een boblijn, geometrische strepen en een opvallende bikini over haar broek heen.

Met het creëren van deze limited edition Coca Cola Light blikjes neemt Marc Jacobs de taak over van Jean Paul Gaultier die in 2012 de creative director was voor Coca Cola Light. De Mark Jacobs blikken zijn nu verkrijgbaar door heel Europa.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *