Meer Dan Speeltjes – Pharrell Williams doet even een expootje

Published On 13 February, 2014 | By Stephanie |

Als Pharrell Williams een dier was zou hij sowieso een op mysterieuze wijze gemuteerde, allesverslindende reuze-octopus met 100 extra tentakels zijn. Man, man, man, wat is deze Billionaire Boy alomtegenwoordig en irritant creatief. Is er iets dat hij NIET kan? Hij danst veelvuldig met blote vrouwen, treedt dan weer even op met Stevie Wonder, maakt videoclipjes van 24 uur en is verantwoordelijk voor meer dan een dozijn #1 hits.

tumblr_mrlbawXsc51rkxuejo1_500

Het nieuwste pareltje dat hij heeft toegevoegd aan zijn toch al imposante portfolio is de tentoonstelling ‘This Is Not A Toy in de Design Exchange, het designmuseum van Toronto.  Samen met de curatoren John Wee Tom en Sara Nickleson cureerde Williams een expo die bestaat uit werk van Takashi Murakami, KAWS, Coarse, Huck Gee, FriendsWithYou en vele anderen.

this-is-not-a-toy-exhibit-3

Het idee achter de tentoonstelling is dat speelgoed naast om mee te spelen ook een weergave kan zijn van de hedendaagse cultuur en hedendaags design. Persoonlijk heb ik de ballen verstand van hedendaagse kunst en design, maar het ziet er erg gelikt uit en het is weer eens wat anders dan twee uur in de rij staan met je oma voor die grauwe Nachtwacht.

Geen tijd en geld om naar Canada af te reizen? Gelukkig hebben de collega’s van HipHopWired er nog meer plaatjes van!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mijn naam is Stephanie. Notoire langstudeerder, nieuwsjunkie en politiek beest. Daarnaast verslind ik alles op het gebied van Beyoncé, Miley Cyrus, sport en gadgets en besteed ik dagelijks luttele uurtjes op de bekende sog-sites. Je kunt me altijd wakker maken voor een BigMac, de nieuwe CD van Miguel of een fijn dansje op een evenzo fijn feestje. Ik probeer jullie vanaf nu minimaal wekelijks te voorzien van sappige stukjes over de Tofste Dingen op dees’ Aard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *