MEMI: dé slimme armband voor vrouwen

Published On 22 November, 2013 | By Maartje |

Smartwatches, slimme armbanden en activity trackers zijn helemaal hip. Maar voor vrouwen niet de meest modieuze apparaatjes om te dragen. Wanneer je ‘smartwatch’ of ‘slimme armband’ zegt, denken veel vrouwen aan een groot, technisch-uitziend sieraad. In ieder geval niet eentje die je als vrouw snel zult dragen. Maar dames geen nood, want er is nu een oplossing: de MEMI. Een slimme armband speciaal ontworpen voor vrouwen.

Ontworpen door twee vrouwen die het tijd vonden voor een vrouwelijke slimme armband. Het resultaat: Een modieuze armband die trilt wanneer er een belangrijk telefoontje of berichtje binnenkomt. De MEMI heeft een vrouwelijk ontwerp en ziet er uit als een normale armband. Niemand ziet dus dat je een stukje technologie om je pols draagt!

Hoe werkt het?
De MEMI werkt heel simpel. Via een speciale app geef je aan door wie je wel en door wie je niet gestoord wilt worden. Het nummer van die leuke jongen uit de kroeg kun je bijvoorbeeld wel aanklikken! Vervolgens link je de armband via Bluetooth aan je smartphone en wanneer er dan iemand belt of een berichtje stuurt, gaat je armband trillen. Overigens kan de armband alleen  trillen, dus er gaat geen foute ringtone af wanneer je een melding krijgt.

MEMI_app

Zelf vind ik de MEMI een goed en leuk idee! De armband ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Je hoeft in een gezelschap je telefoon niet meer constant in de gaten te houden of je wat mist. Een goed alternatief voor de huidige slimme armbanden!

Verwacht wordt dat de MEMI  in de zomer van 2014 geleverd  wordt!

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *