Met AXA victory wordt je fiets niet meer gestolen

Published On 9 October, 2015 | By Sabine Langhout |

In de nieuwste campagne van AXA is te zien hoe een hele nieuwe technologie, beter bekend als AXA Victory, er voor moet zorgen dat jouw fiets niet meer gestolen kan worden. Hoe dan zou je denken? Alwaar je ING-app nu op vingerafdruk of stemgeluid ontgrendeld wordt, kan het nieuwste AXA slot alleen geopend worden met een heuse persoonlijke-sleutel. 

Maar hoe dan?

Hoe kan het dan dat niemand anders er met jouw fiets van door kan gaan? Laten we allereerst uitleggen hoe het nu werkt: op het moment dat jij jouw fiets op slot zet, zou een ander persoon met een zogeheten ‘moedersleutel’ jouw slot ontgrendelen, en er met jouw fiets vandoor gaan. Ware het niet dat de fietsendieven tegenwoordig gewoon ‘simpelweg’ de ketting, die jouw fiets aan het fietsenrek vast zet, doorknippen en met het achterwiel omhoog je fiets in een busje laden. Enfin, met dit persoonlijke slot zullen de dieven in ieder geval niet ver komen met een moedersleutel. Dat geeft je toch weer een zorg minder.

axa victory

Oma weet raad

AXA heeft wel een vermakelijke campagne verzonnen om te laten zien wat het persoonlijke slot doet met dieven, die tevergeefs je fiets proberen te stelen. Er zijn verschillende varianten, waaronder ‘oma’. In dit spotje is te zien hoe een oudere vrouw rustig wacht totdat de fietsendief (tevens zwerver) boos en ontgoochelt haar fiets weer terug zet waar hij hem ‘gevonden’ heeft. De opvolger van deze reclame is een shot van 5 huilende zwervers op een rij, want: Victory is yours met AXA.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *