Met Sef & Heineken door verborgen Amsterdam!

Published On 27 August, 2014 | By Freek Keesen |

Herkenbaar?

Je gaat wekelijks uit, of eigenlijk is ‘uitgaan’ een groot woord, want meestal speel je een thuiswedstrijd; Je gaat naar de bar of club waar je al jaren komt. Waarom? Je weet dat je vrienden er komen. Bij andere clubs en bars is het een gok of het wat wordt. Gemak dient nou eenmaal de mens. Om nog maar te zwijgen over het feit dat mijn vrienden soms niet mee te slepen zijn.

En denk nu aan de laatste citytrip die je hebt gemaakt. Ging je toen naar één club en bleef je de rest van de tijd daar? Natuurlijk niet! Misschien een beetje cliché, maar soms moet je toerist in eigen stad spelen!

Ken jij je stad?

Je denkt namelijk van alle plekken al te weten hoe het er is, maar is dat ook zo? En ken je wel echt alle plekken? Er is maar één manier om daar achter te komen! Heineken gaat onder de noemer Cities of the World met mannen op ontdekking in hun eigen stad op zoek naar inspiratie en avontuur. Rapper Sef is in deze video de expert op het gebied van toffe plekken in Amsterdam. Samen met zijn vrienden gaat hij twee nietsvermoedende jongens een tour geven rond de tofste spots in Damsko, A-town ofwel gewoon Amsterdam.

Check Heineken – Cities of the World:

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *