Michael Jackson documentaire BAD25

Published On 19 October, 2012 | By Ming |

Het is alweer meer dan 3 jaar geleden dat Michael Jackson ‘the king of pop’ in zijn woning in Los Angeles door een hartstilstand werd getroffen. Inmiddels zijn we al een aantal jaren verder, maar de Michael Jackson hits zijn nog niet vergeten. Een van zijn bestverkopende albums is BAD, een muziekalbum van Michael Jackson uit 1987 met hits als ‘BAD’, ‘Man in The Mirror’, ‘Smooth Criminal’ en ‘I Just Can’t Stop Loving You’. Om het 25 jarig bestaan van het album BAD te vieren zal ABC een documentair tonen op Thanksgving (dinsdag 22 November 2012).

BAD25

BAD25 is geregisseerd door Spike Lee, bekend van onder andere Malcolm X (1992), Inside Man (2006) en van de documentaire ‘Michael Jackson: History on Film – Volume II’ en verteld het verhaal van het album BAD. Met beelden die nooit zijn vertoont en interessante interviews. De 60 seconden durende trailer is inmiddels al op YouTube verschenen.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *