Michelin’s interactieve CrossClimate Experience

Published On 30 October, 2015 | By Spotvogel |

Michelin, de bekende producent van autobanden, heeft onder de naam CrossClimate Experience een nieuwe, interactieve manier bedacht om het effect van verschillende autobanden aan te tonen.

Klik om het filmpje af te spelen en klik nogmaals op het filmpje om direct door te gaan naar de interactieve CrossClimate Experience.

Wat kan je doen?

In de CrossClimate Experience kan je 3 verschillende autobanden (zomerband, winterband en all-season band) vergelijken met de nieuwe CrossClimate autobanden. Selecteer welke je wilt vergelijken; Jij rijdt in de CrossClimate banden en je vriend rijdt in de andere autobanden (die het vaak slechter afdoen, dus lekker pûh voor je vriend). Daarna kan je ook nog eens voor god spelen door het weer in de virtuele stad te veranderen. Zo kan je de ‘missie’ starten en zie je hoe de banden invoed hebben op de remweg en de snelheid. Ik heb me er wel even mee vermaakt. Het is weer eens wat anders dan de doorgaanse campagne.

michelin crossclimate experience 2

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *