Nog stijlvoller fietsen met deze Gazelle eBikes

Published On 15 October, 2017 | By Yvonne Butselaar |

Fietsen van en naar het werk is een dagelijks ritueel wat veel tijd in beslag kan nemen. Hoe sneller je fietst, hoe beter. Met de opkomst van de elektrische fiets kan je in recordtempo op je werk zijn. Helaas zien eBikes er niet altijd hip uit, maar de nieuwe fietsen van Gazelle zijn perfect voor liefhebbers van het minimalisme.

Geïntegreerd frame

Als je niet houdt van elektrische fietsen met opvallende extra blokken erop, dan is het design van de nieuwe Gazelle eBikes wellicht iets voor jou. De accu en de bekabeling zitten geïntegreerd in de onderbuis van het frame, zodat er weinig losse onderdelen aan de fiets lijken te hangen.

Minimalisme

Waarom lijkt het design van deze fietsen nou zo minimalistisch? Dit komt door een aantal dingen. Allereerst zijn de strakke lijnen van deze fietsen zo opvallend. Daarnaast hebben de fiets een aantal matte elementen, en de zwarte versie heeft een volledig matte afwerking. De fiets lijkt meer op een sportfiets of een mountainbike dan op een stadsfiets. Hierdoor lijken ze niet op de elektrische fietsen waar ouderen fan van zijn. Het is duidelijk dat Gazelle een jonger publiek voor ogen had bij het ontwerpen van deze eBikes.

In de kleur Desert Titanium met een matte afwerking. Zijkant van de eBike

Snelheid en prijzen

Een belangrijke overweging om een elektrische fiets te kopen is natuurlijk de snelheid. De Gazelle CityZen C8+ en de CityZen T10 HMB ondersteunen tot 25 kilometer per uur. Daarnaast is er een CityZen Speed variant die tot 45 kilometer per uur ondersteunen. Wel hangen aan deze eBikes flinke prijskaartjes. De CityZen C8+ heeft een adviesprijs van 3.199 euro en de CityZen T10 HMB heeft een adviesprijs van 3.399 euro. De Speed varianten kosten zelfs meer dan 4000 euro.

Ben jij van plan om een elektrische fiets te kopen, en wat vind je van deze ontwerpen? Of heb je al een eBike, en zou jij het aanraden? Laat het ons weten!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.