Mists of Pandaria – Patch 5.4: Siege of Orgrimmar

Published On 16 September, 2013 | By Sam |

In this world where time is your enemy, it is my greatest ally. This grand game of life that you think you play in fact plays you. To that I say… Let the games begin!” Een quote van Nefarian. En jawel, World of Warcraft is terug! Na 3 uitbreidingen voor dit legendarische computerspel is er nu een vierde en krijgt de naam: Mists of Pandaria – The Siege of Orgrimmar.

Een kleine week geleden lanceerde Blizzard de nieuwe Patch 5.4, een nieuwe toffe uitbreiding op de, met alle respect, kaskraker WoW! De focus bij deze patch ligt op het verleggen naar een hoger level en er zijn nieuwe hoofdstukken toegevoegd. Waar eerder level 85 het einde was, is dit nu gestegen naar level 90. Zo konden we tijdens de vorige uitbreiding, patch 5.3, geen nieuwe eindbazen overmeesteren maar maakten we alleen kennis met de Northern-Barrens quest en konden we ons voorbereiden op een aanval tegen Orgrimmar. 

De nieuwe 5.4 patch brengt echter heel veel vette nieuwe opties met zich mee. Zo kunnen we nu nieuwe steden binnenstormen en is het eindelijk tijd om Warchief Garrosh Hellscream van zijn troon af stoten. Ook spelen er nu een nieuw ras en klasse mee, is het pet-verzamelsysteem veranderd worden er in nieuwe verhaallijnen gespeeld en kun je als solo-speler extra content voltooien.

Nog een andere nieuwigheid bij deze game is, die zal aanzetten tot verslaving, dat de laatste modus oneindig is The Timeless Isle-zone. De tijd om weer non-stop te gamen is terug en de echte World of Warcraft fans worden beloond voor het wachten op deze gratis versie.

Bekijk de trailer van World of Warcraft Patch 5.4

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *