Monkey Kit

Published On 4 February, 2013 | By Ming |

Als je een iPad, E-Reader, Samsung Galaxy Tab of een andere tablet hebt dan ken je het probleem waarschijnlijk wel. Hoe moet je het vasthouden of neerleggen zodat het echt comfortabel voor je is. Octa een team van 8 artiesten, ontwikkelaars en vrienden denken dat ze met de Monkey Kit een oplossing hebben gevonden.

De oplossing doet me een beetje denken aan de Gorillapod van Joby, als je iets hebt met fotografie dan weet je waarschijnlijk waar ik het over heb. Met de Gorillapad ben je namelijk niet afhankelijk van een vlakke ondergrond. De Gorillapad kan je namelijk overal omheenwikkelen en zelfs in een rotsachtige omgeving rechtstaan dankzij de flexibele “poten”. Zie het als soort een flexibele statief.

In plaats van de 3 flexibele poten van de Gorillapad heeft de Monkey Kit slechtst een flexibele poot. Door middel van een zuignap systeem bevestig je de Monkey Kit binnen no time aan je iPad en kan je meteen de comfort en flexibiliteit uittesten. Op de Kickstarter pagina van de Monkey Kit kan je zien dat je in alle comfort kunt genieten van je iPad in bed, bij de sportschool, in de huiskamer, in de auto, in een cafe en in de gameroom. En aan de foto’s te zien zou dat zomaar de oplossing kunnen zijn van mijn Uitzending Gemist en RTL XL verslaving die ik ‘s avonds heb.


Meer informatie over de Monkey Kit kan je vinden op hun Kickstarter pagina.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *