Mooie mannen over planten

Published On 3 October, 2015 | By Sabine Langhout |

De lijn tussen wanneer iets mannelijk of vrouwelijk is, is in de afgelopen jaren erg vervaagd. Zo zwart wit als het ooit was, is het al lang niet meer. Mannen mogen er tegenwoordig ook modieus uit zien met vele accessoires. En vrouwen mogen stoere beroepen uitvoeren. 

vitamine plant

Zo ook het hebben van planten. De mannen in het onderstaande filmpje vinden het iets voor zowel mannen als vrouwen. Een van de drie mannen geeft zijn planten zelfs namen. Daarnaast blijkt een huis vol met bijzondere planten een goedwerkende versiertruc. Vrouwen vinden het namelijk heel sexy als een man ergens voor kan zorgen.

Een van de mannen beweert zelfs dat de planten genezende krachten hebben als hij een kater heeft. Op de vraag of mannen makkelijke planten hebben, antwoorden de mannen (en terecht) dat mannen op zich makkelijk zijn. Wel vinden ze dat het best moeilijk is om een plant te verzorgen. Wel weerspiegelen de planten de persoonlijkheid van de mannen. Zo heeft één man vooral veel stoere planten, die Bruce heten.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *