Muku Shuttr, iPhone wireless shutter release

Published On 22 July, 2013 | By Ming |

Voor fotografen die met een DSLR fotograferen bestaat het al een tijdje, een remote shutter release waarbij je op afstand een foto kunt maken. Vaak wordt deze gebruikt bij lange sluitertijden zodat je camera echt niet beweegt wat wel gebeurd als je de sluiter van je camera indrukt. Naast lange sluitertijden is een wireless shutter release ook handig voor bijvoorbeeld zelfportretten. Laat het nou net zo zijn dat gebruikers met een smartphone ook weleens een zelfportret maakt.

Helaas ben je bij een zelfportret met een smartphone vaak gelimiteerd door de lengte van je arm. Muku Shuttr biedt hiervoor een oplossing door de remote shutter release naar de iPhone, iPad, Samsung Galaxy S4/S3, Note 2 en de LG Nexus 4 te brengen. Hoewel er al een aantal oplossingen zijn voor dit probleem werkt de Muku Shuttr op zijn eigen Bluetooth zonder een app van een derde partij. Daarnaast kan je de Muku Shuttr ook makkelijk aan je sleutelbos bevestigen en zorgt een kleine zuignap ervoor dat je je iPhone makkelijk kan plaatsen.

Steun de Muku Shuttr op de Muku Kickstarter pagina en ontvang de Muku Shuttr in Oktober!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published.