Muzify, music matters!

Published On 3 February, 2014 | By Wendy |

Muzify is een online platform waar je alles kunt lezen over muziek! Deze website -voor en door jongeren- heeft diverse functies. Zo staat hij boordevol recensies, muzieknieuws, interviews met artiesten en informatie over coole nieuwe bands. 

Liefhebbers van de muziekstijlen pop, rock, indie, electro en hiphop kunnen op deze website hun hart ophalen. Ook de stijlen R&B, dubstep, blues, country, folk, soul & jazz en klassiek blijven niet onbesproken. 27 leden schrijven regelmatig over alle gebeurtenissen rondom deze muziekgenres, variërend van recensie tot nieuw talent. Houd je niet zo van lezen over muziek maar luister je er liever naar? Hier vind je diverse playlists samengesteld door de bloggers van Muzify. Zeker een aanrader (als je last hebt van een winterdip)!

Schermafbeelding 2014-02-03 om 04.41.37

Op de social media kanalen van Muzify schiet het laatste nieuws rondom festivals een feestjes voorbij. Hartstikke fijn als je een frequent partyganger bent. Ook heeft dit Muzify een handige app. Het gaat hier weliswaar om een proof-of-concept, maar werken doet hij zeker.

Volg Muzify via Facebook, Twitter of bekijk de website!

5.00 avg. rating (99% score) - 10 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik wil alles met liefde doen, dit lukt niet altijd. De zon is mijn beste vriend, regen mijn aartsrivaal. Ik ben een nerd, maar dol op mode. Slapen doe ik weinig, praten te veel. Mijn vocabulaire bevat prestigieuze woorden, Van Dale kent ze niet. Ik neem mezelf niet te serieus, dat laat ik aan anderen over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *