My Monopoly

Published On 5 January, 2013 | By Spotvogel |

My Monopoly

Rijk worden! Willen we dat niet allemaal? Niet eens om zoals Dagobert te zwemmen in je eigen geld, maar een leuk en zorgeloos leven is iets wat we maar wat graag hebben. Een eigen huis, of het liefst een hele straat. Zelf vastgoedmagnaat zijn heeft, ondanks de steeds terugkomende negatieve verhalen in het nieuws, nog immer een aantrekkende werking. En met My Monpoly wordt je eigen imperium opbouwen nu nog leuker dan het ooit is geweest!

Niet langer een huis op Ons Dorp of De Kalverstraat, nee met My Monopoly worden alle velden door jou zelf benoemd. Spel het spel met familie of vrienden en deel bij het openen van het bord al de eerste plaagstootjes uit. Ja, je hebt echt een hotel staan op Papa’sKaleKnoestlaan en je kan niet wachten tot je ook het Pissenachterdekerklaantje in bezit hebt!

My Monopoly wordt geleverd in een luxe verpakking en geprint in de officiële monopoly fabriek.

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *