NapAnywhere, overal kunnen slapen

Published On 22 July, 2013 | By Ming |

Zit je nu achter je bureau maar heb je door het warme weer wel zin in een siësta? Dan is de NapAnywhere misschien wel wat voor jou.

Je kent ze wel, van die opblaasbare neksteunen die eigenlijk toch net niet genoeg helpen als je in het vliegtuig of in de trein een dutje doet. Naast dat je eerst de neksteun moet opblazen (en na gebruik weer moet laten leeglopen) voelt zo’n neksteun toch wel redelijk claustrofobisch aan. Best wel rot als achteraf blijkt dat je toch nog steeds last hebt van je nek.

Ravi Shamaiengar denkt hier een oplossing voor te hebben met de NapAnywhere. Anders dan een opblaasbare neksteun hoeft de NapAnywhere niet opgeblazen te worden en kan hij zo gevormd worden naar je nek, schouders en hoofd dat het comfortabel en stabiel aanvoelt.

Ravi heeft tijdens het ontwerpen van de NapAnywhere telkens rekening gehouden met reizigers die vaak zittend slapen. Het ontwerp moest daarom makkelijk mee te nemen zijn en genoeg steun bieden. De NapAnywhere bestaat uit 2 zijden, een met een warme kant (denk aan fleece of suède) en een met een cool kant (denk aan nylon of leer). Naast de neksteun biedt de NapAnywhere ook een strap waardoor de neksteun goed op zijn plaats blijft zitten.

Naast dat het voor reizigers een goede tool is, denk ik dat we dit ook goed kunnen gebruiken bij ons op kantoor. Scheelt ook weer rare toetsenbord afdrukken op ons gezicht.

Meer informatie vind je op de kickstarter pagina van NapAnywhere.

4.00 avg. rating (84% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *