@Nature One met Pepsi: Zo had jij je weekend kunnen besteden!

Published On 11 August, 2013 | By Spotvogel |

Goede beats, een fantastische sfeer en helemaal los gaan, het bezoeken van een festival klinkt de meeste onder ons als muziek in de oren. Zeker als zo’n event je ook nog eens helemaal geen cent kost. Dat je er ook kosteloos een bungeejump maken kon en jij je ineens op het podium begaf toen het festival zijn hoogtepunt aan het naderen was maakt het alleen nog maar mooier! Wij schrijven vorige week al over de Now or Never actie van Pepsi en nu zijn de impressiebeelden van Nature One ook online te vinden. Dit had jij dus kunnen zijn… Gelukkig zijn er nog volop kansen!

Pepsi | Nature One

Niet getreurd wanneer je niet tot de winnaars behoorde of wanneer je, wat natuurlijk ook altijd kan, uberhaupt niet van de Now or Never actie van Pepsi had gehoord. Er zijn namelijk zeker nog mogelijkheden om zelf zo’n geweldige dag te beleven! En wel voor de volgende festivals:

  • LOVELAND FESIVAL, 10 augustus, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 8 augustus
  • LIEF, 7 september, Utrecht
    Meedoen met de actie kan vanaf 5 september
  • AMSTERDAM DANCE EVENT, 19 oktober, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 17 oktober

Doe dus mee met de ‘Now or Never’-actie van Pepsi – meedoen kan door te klikken op de link in de video – en beleef samen met je vrienden een ware onvergetelijk dag! Like ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!

Succes en alle deelnemers en natuurlijk alvast een fantastisch festival gewenst!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *