Nederlanders zijn goed in lang zijn

Published On 1 November, 2013 | By Sam |

Voor de beste films moet je in India zijn. Voor de lekkerste abrikozen in Turkije. Rusland voor de fruitigste frambozen en dodelijkste kernkoppen. En ben je op zoek naar de mooiste diamanten, dan moet je naar Botswana. En wil je weten waar wij Nederlanders goed in zijn? Bekijk dan onderstaande tekening of klik hier.

Wij Nederlanders zijn dus vooral heel goed in… lang zijn! Of je daar echt goed in kunt zijn is natuurlijk maar de vraag, maar het is in ieder geval weer eens iets anders dan de cliché kaaskop of tulpenkweker. Alle genoemde feiten over deze wereldlanden zijn te vinden op Wikipedia en door de geweldige tekenaars van Dog House Diaries in kaart zijn gebracht.

Sinds 2009 maken deze mannen met gruwelijk creatief brein, de vetste webcomics op hun eigen website Doghousediaries.com. Meer zien? Hou deze site dan op maandagen, woensdagen en vrijdagen in de gaten, want dat staan er weer nieuwe op.

Omdat de tekeningen zo leuk zijn en je ze echt moet zien, heb ik er hieronder alvast een paar voor je op een rijtje gezet.

Beard Facts

H2O Hipster

Life Plans

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *