Nespresso komt met hoogste smaakintensiteit ooit!

Published On 10 September, 2013 | By Sam |

Goed nieuws voor koffieliefhebbers! Nespresso komt met nieuwe koffiecapsules. De herfst wordt door Nespresso ingeluid met de smaken Kazaar en Dharkan. Deze twee nieuwe koffie’s zijn niet zomaar koffie’s … Ze hebben namelijk een uitzonderlijke intense maken en de hoogste intensiteit ooit! 

Eerder dit jaar kwam Nespresso al met de limited edition ‘Napoli’ op de markt. Deze koffie maakte een debuut met een sterkte van 10! Een lekker sterk bakkie! Maar nu komt Nespresso met capsules met een nog hogere scoren op de intensiteitsschaal, Dharkan (11) en Kazaar (12). Twee nieuwe smaken waar we het koude weer wel mee doorkomen!

De nieuwe smaken mogen dan wel gelijktijdig uitgebracht worden, qua smaken lijken ze niet zo op elkaar:
De Dharkan is een melange van 100% gewassen Arabicabonen. Deze bonen, afkomstig uit Latijns-Amerika en Azië, zijn langdurig op een lage temperatuur gebrand. Door deze manier van branden ontstaat er een intense koffie met een fluweelzachte structuur. De koffie wordt afgemaakt met subtiele bittere ondertonen van cacao en graan dat een subtiele bitterheid achterlaat.

De Kazaar heeft de hoogste intensiteit die Nespresso tot nu toe heeft gehad. Deze hoge intensiteit ontstaat uit een combinatie van specifiek verbouwde Robustabonen uit Brazilie en Guatamala en Arabicabonen uit Zuid-Amerika. Bij de echte koffieleut misschien wel bekend? Deze bonen worden op een bijzonder manier gebrand waardoor er een volle diepe koffiesmaak ontstaat. De Kazaar heeft niet die hardheid die een Robustaboon normaal met zich meebrengt en ontwikkeld zich daarom tot een ristretto met een dichte en romige textuur.

Door de toevoeging van deze nieuwe smaken, maakt Nespresso de Les Intenses de compleet. De Les Intenses is nu tijdelijk in een bundel te koop en bestaat naast de Kazaar en Dharkan uit Ristretto (10), Arpeggio (9), Roma (8). Bestel dus snel op Nespresso.nl of ga naar de Nespresso boutiques.

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *