Netflix brengt nieuwe House Of Cards trailer uit

Published On 11 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

“You have no idea what it means to have nothing…”

Met deze onheilspellende woorden opent Frank Underwood de officiële trailer voor seizoen vier van de razend populaire Netflix Original-serie House Of Cards. Iedereen die ook maar iets met politiek, drama of spanning heeft zal de serie ongetwijfeld kennen, dus een verdere introductie lijkt me niet nodig. De serie heeft al meerdere records gebroken voor de streamingdienst en wordt gezien als een van de meest succesvolle series van het moment. Het is dan ook niet gek dat heel de wereld niet kon wachten om weer een glimp van het nieuwste seizoen op te vangen. Ik zeg “weer” een glimp, want een klein tipje van de sluier werd al opgelicht bij de mensen die ook buiten Netflix om politiek geinteresseerd zijn. Tijdens de politieke debatten liet Netflix heel slim een reclame van het nieuwe seizoen zien, waarin zij Frank Underwood neerzetten als presidentskandidaat voor de echte Verenigde Staten. Het duurt een aantal tellen voordat je doorhebt dat dit gaat om een reclame en geen “zendtijd voor politieke partijen”. Tussen alle commotie om Hilary Clinton, Donald Trump en het carnaval eromheen speelt Netflix slim in op de actualiteit.

Maar genoeg gekletst. Jullie komen hier maar voor één ding: de officiële House Of Cards Season 4 trailer! Voilà:

Indrukwekkend hè? Maar wat zien we nou eigenlijk?

  • Frank en Claire hebben nog steeds wat echtelijke onenigheid. Het is duidelijk dat dit een rol gaat spelen dit seizoen. Zal het dit seizoen compleet escaleren of komt het juist weer goed tussen de twee grootmachten?
  • Remy Danton en Jackie Sharp zijn nog steeds “stiekem” met elkaar bezig, dit zal ook weer voor genoeg struggles gaan zorgen.
  • Seth ziet er uit alsof hij weer eens een plannetje heeft om Frank te helpen/dwarsbomen
  • Doug Stamper helpt iemand in slaap te vallen (0:40)
  • En verder? Actie, bloed, seks, spanning, chaos. Precies wat je wil tijdens je HoC-Binge-dag. Ohja, die dag vindt dit keer plaats op 4 maart, traditioneel op een vrijdag. Hou die dag dus vrij!

Wat vind jij tot nu toe van de trailer? Wat vind je van de slimme reclame die ze eerder vertoonden? Laat het ons weten in de reacties!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *