New York: Night and Day

Published On 20 December, 2012 | By Tom |

New York, The City That Never Sleeps. Een wereldstad waar je absoluut eens geweest moet zijn! Recentelijk schreven wij al een artikel met een overzicht van de populaire bezienswaardigheden. Beeld zegt echter meer dan duizend woorden en New York: Night and Day van Philip Stockton is dan ook een must see voor iedereen die de stad bezoeken gaat. Of eigenlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in NYC. Nee wacht, voor iedereen eigenlijk!

New York: Night and Day, een time-lapse – geloof me, het is veel meer dan dat alleen! – waar dag en nacht in elkaar overlopen waardoor de beelden ons op een onwerkelijke maar prachtige manier een indruk geven van alles wat te stad te bieden heeft. En van wat het daadwerkelijk betekend  nimmer te ruste gaan. We zien the Big Apple op een manier zoals we het zelf nooit meemaken gaan. Dag en nacht tezamen, alsof het er altijd zo geweest is.

De getoonde locaties:

1.) Weehawken Waterfront Park, NJ
2.) Dream Hotel, Midtown
3.) Manhattan River Bridge, East River
4.) South 1st st. Williamsburg
5.) East 1st St. East Village
6.) East Broadway, Chinatown
7.) The Resevoir, Central Park
8.) East 2nd St. East Village
9.) Herman A Macneil Park, College Point
10.) East Houston St. East Village
11.) Williamsburg Bridge, Lower East Side
12.) Skillman Ave. Williamsburg

De beelden zijn geschoten op bovenstaande locaties over een periode van 4 tot 8 uur. Voor de liefhebbers onder ons: Hiervoor zijn de Canon Mark II 7D en de Canon Mark III 5D voor gebruikt.

4.00 avg. rating (88% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *