Nieuw Zeeland in 6 min – Prachtige timelapse!

Published On 15 April, 2013 | By Tom |

Aotearoa. Het land van de lange witte wolk. Vamuit Austalie zak je af naar het zuidoosten en net voordat je van de wereldkaart af lijkt te vallen kom je deze prachtige eilanden tegen. Nieuw Zeeland. Land van de Silver Firm en de All Blacks. De intimiderende Haka, de meest angstaanjagende extreme sporten die je bedenken kunt en schapen die overal aanwezig lijken te zijn. Maar vooral ook het land met een absoluut fantastische natuur. En van die schoonheid kunnen we nu maar liefst 6 minuten genieten in deze prachtige timelapse van Bevan Percival. Amazing!

New Zealand Landscapes Timelapse Volume Two

Vol weemoed denk ik terug aan de fantastische tijd die ik er beleefd heb. Na de middelbare school kon ik niet kiezen wat – en of – ik studeren wilde. Een jaartje buitenland leek me een uitstekend alternatief en het is de beste beslissing geweest die ik ooit in mijn leven heb genomen! Nieuw-Zeeland heeft voor altijd mijn hart veroverd en met beelden als deze wordt mijn verlangen ooit terug te gaan – waarschijnlijk wel met vriendin deze keer aangezien ze me echt niet een tweede keer voor een half jaar laat reizen – alleen maar groter.

Bevan Percival is – terecht! – nogal content met zijn geleverde werk en ik kan hem alleen maar alle credits geven die hij verdient. ‘This timelapse features my best work yet. It represents hours and hours of dedication to the art. I’m driven by chasing fleeting moments of damatic light on beautiful landscapes and also capturing the night sky and milky way in all it’s glory is a real buzz‘.

Mijn liefde voor dit prachtig stukje Aarde is weer zo hevig als nooit tevoren. Bevan, tēnā rawa atu koe!

De meeste beelden zijn geschoten met de Canon 5D Mark II en er is gebruik gemaakt van verschillende Canon lenzen. De muziek bij de timelapse is “Go Beyond” van Ben en Matt Hales.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *