Nieuwe 13-inch MacBook Pro met Retina-display

Published On 24 October, 2012 | By Ming |

Apple introduceert een geheel nieuwe versie van zijn populaire 13-inch MacBook Pro. De nieuwe MacBook Pro is voorzien van een Retina scherm en flash geheugen in een compactere body.

De nieuwe MacBook is 20% dunner dan de vorige generatie met een dikte van 1,9 centimeter. Ook het gewicht is ruim een halve kilo lichter dan de vorige generatie. Maar wat nou echt het verschil maakt met de MacBook Air is naast de processorkracht ook het scherm, deze heeft namelijk een resolutie van 2560×1600 pixels. Naast deze indrukwekkende resolutie is het contrast met 70% verhoogd en beloofd Apple dat het scherm 75% minder reflecteerd.

Prijs 13 inch MacBook Pro Retina-display

De geheel vernieuwde MacBook Pro 13-inch met Retina-display is verkrijgbaar vanaf 1779 euro. Daarbij krijg je een 2,5 GHZ dual-core Intel Core i5 met een Turbo Boost tot 3,1 GHz , 8 GB geheugen en 128 GB flashopslag. Voor een meerprijs van 300 euro krijg je 256 GB flashgeheugen in plaats van 128 GB.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *