Nieuwe actie komedie ‘2 Guns’

Published On 18 September, 2013 | By Sam |

Gooi een Amerikaans camera team, 2 briljanten acteurs – Denzel Washington en Mark Wahlberg – en de IJslandse regisseur Baltasar Kormákur bij elkaar. Het resultaat? Een geweldige nieuwe actie komedie genaamd ‘2 Guns’  

Deze film geregisseerd door Baltasar Kormákur gaat over twee undercover agenten die worden gespeeld door de top acteurs Denzel Washington en Mark Wahlberg. Washington speelt de rol van Bobby Trench, een narcotica-agent bij de Drug Enforcement Administration en Wahlberg speelt de rol van Marcus Stigman die werkt voor de inlichtingendienst van de marine. Beide hebben ze de taak gekregen om onderzoek te doen naar elkaars activiteiten. Wat ze dan nog niet van elkaar weten is dat ze allebei undercover zijn. Totdat ze op een gegeven moment ontdekken dat ze in de val zijn gelokt door de maffia – en laat dat nou dezelfde organisatie zijn waarvan de mannen dachten geld te stelen. Vanaf dat moment nemen beide mannen het recht in eigen handen.

Net als in de gelijknamige roman van Steven Grant staat geld corruptie centraal in deze film. Maar niet alleen geld corruptie keert steeds terug, de acteurs blijven elkaar ook keer op keer verraden. Het is dan ook typisch zo’n film waarin er steeds weer personages worden neergeschoten, zelfs meer dan de helft op precies te zijn. Naast alle schietpartijen en nare gebeurtenissen kun je tijdens deze film ook zeker lachen. Nadat beide mannen hun verleden achter zich proberen te laten, hebben ze elkaar nog en dat levert aardig wat humor op!

Zien hoe deze spannende maar zeker humoristische Sony pictures film verloopt en wil je Washington en Wahlberg zien vlammen? Ga dan nu naar de bioscoop!

Bekijk hieronder alvast de trailer van 2 Guns

4.67 avg. rating (94% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *