Nieuwe Samsung S UHD TV is goed voor je relatie

Published On 30 October, 2015 | By Spotvogel |

Zo rond het einde van het jaar maken we vaak even de balans op. Misschien wordt het tijd om de knipperlicht relatie met je tv eens te beëindigen. Je kent het wel, hij gaat al wat jaartjes mee en eigenlijk verlang je naar een nieuwer en luxer exemplaar.

TV kijken neemt een aardig deel van onze tijd in beslag. Of het nou een romantische komedie is, of het nieuws, je TV maakt hoe je het ervaart. Klein scherm? Vale kleuren? Slecht geluid? Allemaal redenen om een nieuwe TV aan de schaffen. En wat is nou een beter moment om dat te doen, dan rond de feestdagen?

Daar waar het hebben van een ‘flatscreen’ zo’n 10 jaar geleden super hip was, ben je nu met een curved tv pas ècht hip.

In de nieuwe reclame van de Samsung SUHDTV zie je hoe slopend een slechte relatie met je TV kan zijn. Wel grappig, in de reclame lijkt het net of het stel, dat aan woord is, een relatiecrisis heeft, maar uiteindelijk blijkt het om de tv te gaan.

Bekijk de commercial hier:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *