Nieuwe SEIKO Astron gebruikt GPS voor tijdmeting

Published On 10 October, 2014 | By Spotvogel |

Bij SEIKO zijn ze gefixeerd op het verkrijgen van de EXACTE tijd. Met de SEIKO Astron GPS Solar Chronograaf lijkt de strijd gewonnen!

SEIKO heeft een horloge ontwikkeld dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk ontvangt. Nike Air Max 1 homme Je staat dus in connectie met de ruimte! Om dit feitje aan te kleden, hebben ze een filmpje gemaakt dat licht gezegd nogal epic aanvoelt!

Tijd zonder grenzen

Met een zeer zuinige micro GPS ontvanger kan je met deze SEIKO Astron GPS Solar Chronograaf overal op onze mooie planeet de tijd exact weten. Air Jordan 11 Homme Dit ongeacht over welke grens je bent gegaan. Omdat het in contact staat met het net-niet-buitenaardse GPS-netwerk, weet het horloge precies in welke tijdzone het zich begeeft. Nike Air Max 2016 Femme Dagelijks krijgt het horloge een GPS-signaal binnen. Ben je een vlotte reiziger? Dan kan je hem ook handmatig een signaal laten ontvangen met één druk op de knop! Zo staat ‘ie gelijk met de atoomklok.

seiko astron gps solar2

Solar energie

De SEIKO GPS Solar Chronograaf blijft continu draaien door de Solar wijzerplaat, dus de batterij hoeft niet verwisseld te worden; Al het licht dat het gedurende de dag opneemt, wordt omgezet in energie. Parajumpers Homme Kodiak Ongeacht of het de zon is of het display van je smartphone, de SEIKO Astron maakt er energie van. Asics Gel Quantum 360 Homme

2014 versie van de SEIKO Astron

De versie van 2014 geeft tot februari 2100 de juiste datum aan door de Perpetual Calendar functie. nike kwazi enfants Tevens is iedere Astron voorzien van een in-flight modus en een ‘Daylight Saving Time’ functie. Nike Air Max 95 Femme Het nieuwe aan deze 2014 versie van de SEIKO Astron GPS Solar is de chronograaf functie. Nike Air Max Thea Homme Rouge En toch is de kast slanker en kleiner. Asics Gel Lyte 5 Femme Kaki Dat maakt het nog lekkerder om dit hebbedingetje te dragen.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *