Nike Basketball “Count on Kobe” video

Published On 18 January, 2013 | By Ming |

Fans van Kobe Bryant en zijn sneakers hebben er al een tijdje op zitten wachten. De Kobe 8 serie basketbalschoenen van de NBA ster. Op 20 December was het wachten voorbij voor de fans, want toen was de Kobe 8 beschikbaar voor het grote publiek. De Kobe VIII weegt namelijk maar 200 gram en daardoor ver vooruit op zijn concurrenten.

Bij zo’n bekende basketbalspeler en zijn vooruitstrevende sneaker hoort natuurlijk ook een heel tof filmpje. Gelukkig is het filmpje nu ook beschikbaar met de titel “Count on Kobe”. Het filmpje herinnerd je eraan dat Kobe niet verslagen kan worden mede door zijn dagelijkse routine en vastberadenheid. Uiteraard komt de Kobe 8 er ook een heel klein beetje in voor maar hoofdzakelijk gaat het over hoe onverslaanbaar Kobe Bryant is.

Nike Basketball: #COUNTONKOBE “Count on Kobe”

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *