Nike GPS Sportwatch met GPS Sensor

Published On 12 June, 2012 | By Chris |

Nike GPS Sportwatch powered by TomTom

Vandaag werd bekend dat TomTom een mooie deal gesloten heeft met Apple: zeg gaan navigatiesoftware en kaarten leveren ten behoeve van iOS, het besturingssysteem van Apple. De strategie-aanpassingen van de navigatieboer lijkt dus zijn vruchten af te gaan werpen. Meer focus op inbouw en leveren van software was het devies. Zo zagen we al eerder dat TomTom een samenwerking aanging met Nike, waarbij er software werd geleverd voor de Nike+ GPS Sportwatch. Aangezien dit best een tof horloge is en we op deze manier het roller-coasterende TomTom misschien een hart onder de riem kunnen steken, vind je hier meer over de Nike+ GPS Sportwatch.

Functies

De Nike+ GPS Sportwatch is een sporthorloge met een ingebouwde GPS-ontvanger. Dit betekent dat je altijd up-to date en accurate informatie tot je beschikking hebt tijdens het hardlopen, zoals tempo, afgelegde afstand en het aantal calorieën dat je verbuikt hebt tijdens een hardloopsessie. Daarnaast is er een optionele sensor beschikbaar die je hardslag meet. Het sporthorloge heeft een comfortabele horlogeband met een slimme sluiting en is waterbestendig tot 50 meter.

Design

De Nike+ GPS Sportwatch komt in een strak en slank design en is beschikbaar in verschillende kleuren (Zwart & Groen, Zwart & Antraciet, Antraciet & Blauw). De kast heeft een lengte van 5,9 cm, een breedte van 3,6 cm en een hoogte van 1,6 cm. De Nike+ GPS Sportwatch beschikt daarnaast over een display met duidelijke grote animaties die je eenvoudig voor, tijdens of na het hardlopen kunt raadplegen.

Geïnteresseerd in dit fraaie design sporthorloge? Deze is nu verkrijgbaar bij CoolBlue.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *