Nike Iron Man Dunks

Published On 21 May, 2012 | By Ming |

We hebben Iron Man al eerder voorbij zien komen in ons artikel over Three Point Landing van Duncan Robson, nu zien we Iron Man terug in Custom Nike Dunks.

More Than Art To Wear

De Nike Iron Man Dunks is een creatie van More Than Art To Wear, een bedrijf dat gevestigd is in Singapore. Zo hebben ze naast de Nike Iron Man Dunks ook nog onder andere Vintage Pinocchio Blazer Mid Premium en Nike Captain America Dunk. De producten van More Than Art To Wear worden allemaal met de hand geschilderd waarbij creatief gebruik word gemaakt van accessoires en verschillende stoffen. Het creatief gebruik zien we zeker terug in de Nike Iron Man Dunk.

Custom Iron Man Sneakers

De custom sneakers van Stark Industries bestaan uit de bekende Iron Man kleuren rood en goud. Beide tongen hebben een indrukwekkende arc reactor en de achterkant van de sneakers bestaan bijna uit het complete masker van Iron Man. Zelfs aan de kleine details is gedacht, de veters worden aangedreven door kleine Iron Man gezichten.

Deze custom sneakers zijn te koop voor ongeveer €600. Helaas kan je de sneakers op dit moment niet bestellen door de grote vraag. Zelf aan de slag met wat verf en stoffen dan maar?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *