Nike lanceert ‘sweet schemes’ collectie gebaseerd op desserts

Published On 18 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Nike heeft een paar dagen geleden een nieuwe collectie gelanceerd, die geheel geïnspireerd is door desserts. Bekende desserts uit 6 verschillende wereldsteden vormen de basis voor deze collectie Air Max 90 ‘sweet schemes’.

Het eerste dessert komt uit London, genaamd eton mess. Dit dessert bestaat uit meringues en een rood fruit coulis. Hmm! Zo lekker als het klinkt zien de Air Max schoenen er ook uit. Namelijk zo:

nike sweet schemes

Milan is de herkomst van het tweede dessert, namelijk Aperitivo. Of het echt een desert is kan ik je niet beloven, want het is eigenlijk de combinatie van een lekker drankje met allerlei kleine hapjes voorafgaand aan het avondmaal. Toch ziet de Aperitivo schoen er smakelijk uit:

nike sweet schemes

Dessert nummer 3 komt uit New York, en draagt de naam Strawberry Cheesecake. Ik denk dat dit nagerecht geen toelichting nodig heeft. Herken jij de cheesecake terug in deze hippe schoen?

nike sweet schemes

Het vierde dessert stamt uit Parijs, namelijk de welbekende macaron. Alhoewel de macaron in veel verschillende kleuren komt, heeft Nike gekozen voor de berry-purple kleur. Jummy!

nike sweet schemes

Shanghai is de thuisbasis voor de ‘must win cake’. Wat dit dessert precies inhoud is nog onduidelijk, daarover heeft google niet zo heel veel te melden. Maar dat het iets met cake te maken heeft is zeker. En gezien de kleur zal de aardbei misschien wel een grote rol spelen, of het roze glazuur natuurlijk..

nike sweet schemes

Het laatste dessert komt uit Tokyo, en draagt de naam ‘Harajuku Crepe’. Dit zijn organische crêpes voor on-the-go. De crepe komt in allerlei verschillende uitvoeringen, met ijs, fruit, chocola en zo voort.

nike-air-max-90-sweet-schemes-dessert-sneakers-2

Welk ‘dessert’ vind jij er het smakelijkst uit zien? En stop je hem dan liever in je mond, of toch om je voeten?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *