NLse Special Forces voorbeeldmissie in film gebracht

Published On 23 October, 2015 | By Spotvogel |

In een nieuw campagnefilmpje voor WerkenBijDefensie leggen de Special Forces, ofwel de Korps Commando Troepen, uit wat hun werk inhoudt. Spannend, geheimzinnig en vol actie ziet dat eruit!

Missie: gijzeling

En dat ziet er bijna zoals in een videogame uit. De leden van het team komen uiteraard met incognito in beeld, aangezien deze Special Forces hooglijk in het geheim werken en niet geïdentificeerd mogen worden.

In het filmpje wordt een hele missie getoond van A tot Z; Van het plannen van de missie tot en met de uitvoering. Het gaat hier om een gijzeling van 3 Nederlanders. Ze zitten vast in een huis ergens in een woestijn, wat op het Midden Oosten lijkt.

sniper accuracy defensie

Er wordt parachute gesprongen, de locatie wordt opgespoord en de infiltratie vind plaats. Dat komt allemaal met spannende muziek, <bliep, bliep,bliep> met stats zoals we die kennen van games als Call of Duty en voice-overs van de Special Forces. Zie dat alles in dit 6 minuten durend filmpje!

4 Specialisten

Als je doorklikt op het filmpje kan je nog meer spannende filmpjes zien. Zo hebben de 4 specialisten – Sniper / Medic / Comspec / Demspec – elk hun eigen video met uitleg van wat ze doen. Steeds wordt er een gevaarlijke situatie voorgelegd, met de vraag: “Wat zou jij doen?

Klik op het filmpje voor betere kwaliteit en meer filmpjes!

Let op: Zet Ad-Block Pro uit en refresh om het filmpje te zien!

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *