Nooit meer je oordopjes kwijt

Published On 6 November, 2013 | By Sam |

Grrrr… Iedere dag is het weer hetzelfde liedje en moeten we massaal op zoek naar onze oordopjes of ze weer helemaal uit de knoop halen. Maar met een ICE phone case zullen deze problemen verleden tijd worden.

ICE. Drie letters die staan voor Integrated Case Earphone, wat te vertalen is naar een geïntegreerd oordop hoesje. Met andere woorden een hoesje voor je iPhone waar aan beide zijkanten een oordop inzit. Dus zit je lekker in de trein, op de fiets of ben je aan het studeren dan pak je je mobiel en je oordopjes liggen gelijk in handbereik.

Maar naast dat je je oordoppen nooit meer hoeft te zoeken, zullen ze ook nooit meer in de knoop raken. De draden zijn als het ware ‘plat’ wat knoop maken behoorlijk lastig maakt. Daarnaast is het de bedoeling dat er 5 verschillende kleurencombinaties komen en alle afgewerkt in een super cool design.

Ben je klaar om de beats door je doppen te laten blowen dan kun je de oordoppen er met een simpele ruk uit trekken. En ben je klaar met luisteren, dan trek je, net als bij een ouderwetse stofzuiger die geen automatisch oprolknop heeft, de touwtjes er nog iets verder uit en ze rollen vanzelf op.

Helaas is deze phone case alleen nog in conceptvorm en nog niet in een winkel te koop. Maar laten we hopen dat dit snel gebeurt en dat het klaar is met het oordoppen geneuzel. Moet je natuurlijk niet je telefoon kwijt raken, want dan heb je helemaal niets meer!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *