Nooit meer rood dankzij Living Wallet

Published On 21 October, 2013 | By Sam |

Het einde van de maand is weer in zicht. Je geld is bijna op en stufi nog niet gestort. Geen geld dus, om die super vette schoenen die je verliefd aankijken te kopen die vandaag ook nog eens flink in de aanbieding zijn. Je moet ze gewoon hebben!… Wat doe je? Je weet dat je het niet moet doen, maar stiekem pak je toch je portemonnee. Maar dan…

Je portemonnee tippelt langzaam weg als een golvende motorisch gestoorde rups. Niet zomaar een knip dus. Nee het is een Living Wallet. Een portemonnee ontworpen door een Japans bedrijf en speciaal bedoeld voor mensen die net dat laatste geld uitgeven dat ze eigenlijk niet hebben. De living Wallet is dé portemonnee die je bewust maakt van je financiële stand van zaken.

Via de app Zaim kun je de Living Wallet koppelen aan je telefoon. Via deze sociale boekhoud app kun je precies aangeven wanneer je in de ‘gevaren zone’ zit en niet wilt dat je onnodige snuisterijen gaat kopen. Kom je dan toch in de verleiding iets te willen kopen en pak je je portemonnee, dan loopt hij weg.

Maar nu denk je natuurlijk, dan pak ik de portemonnee toch gewoon op. Nou dat had je gedacht! Want wanneer je je portemonnee in je handen hebt, dan begint deze schreeuwende geluiden te maken. Ben je echt hardleers en trek je je hier dan nog steeds niets van aan? Dan is het echt oppassen geblazen. Je portemonnee stuurt dan namelijk een mailtje naar je moeder. Nou, dan weet je wel hoe laat het is.

Niet iedereen heeft natuurlijk zo’n portemonnee nodig. Maar ben jij of ken jij iemand die echt niet met zijn of haar geld kan omgaan, dan is dit toch een geweldige oplossing?

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *