Nooit meer wachten bij de bar!

Published On 26 September, 2013 | By Sam |

Je bent een avondje uit, staat lekker te dansen en besluit een drankje te bestellen. Je loopt naar de bar en ziet dat je helaas niet de enige bent die staat te popelen om je vochtgehalte aan te vullen. Dat gaat nog wel even duren! Of toch niet? Wetenschappers hebben namelijk dé lichaamstaal ontdekt die je moet gebruiken om gegarandeerd snel te worden geholpen aan een drukke bar. 

Een blijvende strijd: Aandacht van de barman trekken om als eerste je drankje te bestellen. Maar met dat aandacht trekken komt het nu wel goed! Wetenschappers hebben de sleutel van het menselijk lichaam ontdekt waarmee je de kans om snel geholpen te worden aan een drukke bar flink verhoogt! Het resultaat, gebruik je lichaamstaal! Hoe hebben ze dit dan gedaan? Nou heel simpel, de onderzoekers bekeken het gedrag van nachtclubgangers, noteerden alle succesvolle pogingen en trokken daar een conclusie uit. De onderzoekers viel het op dat er op verassend veel manier drank wordt besteld, maar dat er duidelijk één winnende poging is.

Nu wil je natuurlijk graag weten wat deze succesvolle poging is. Lees en onthoud… Ga met je lichaam tegen de bar aanstaan, je geld zichtbaar in je hand en kijk naar de barman als hij zich verplaatst. Zo simpel is het! Sloof je dus vooral niet uit, ga dus niet met je geld op de bar tikken, tegen je buurman praten, de barman roepen of achter een rij mensen staan, maar wacht je kans geduldig af en laat je lichaamstaal het werk doen.

Wedden dat jij nu de volgende keer direct wordt geholpen!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *