Notegraphy | Instagram voor tekst

Published On 5 November, 2013 | By Sam |

‘Foto’s bewerken’, wie doet het niet tegenwoordig? Na het maken van een foto sturen we hem massaal door de wasstraat en geven we er een persoonlijke touch aan. Met meer dan 1001 verschillende soorten style apps zijn we wereldwijd zo’n beetje allemaal uitgegroeid tot de beste fotografen. Maar wil je naast je foto’s je mooie woorden of quotes ook een persoonlijk tintje geven, dan lukt dat nog niet. Of toch wel? Nou zeker wel! Want met de nieuwe app Notegraphy wordt dit een fluitje van een cent.

Met maar liefst 25 verschillende soorten sjablonen, die ieder nog uit 3 verschillende stijlen bestaat, biedt Notegraphy een flink kleurpalet aan templates. Deze soorten templates lopen uiteen van klassiek met strakke zwarte lijnen tot een soort Zuid-Amerikaanse vogel tot aan een waterverf patroon. Zo is er voor iedereen altijd wel een passende stijl en kun je jouw tekst iedere keer in een persoonlijk jasje ritsen.

Zie jij jezelf al helemaal knutselen met woorden en sjablonen, ga dan naar de website Notegraphy.com. Heb je een iPhone, dan kun je de app ook gratis downloaden op Itunes.apple.com. Wat je dan moet doen is alleen nog een account aanmaken en als dat gebeurt is dan kun je jouw inspirerende woorden loslaten en een vette template kiezen. Met de publish knop kun vervolgens kiezen waar je jouw creatie wilt opslaan. Wordt het delen met de wereld via Facebook, Twitter, Instagram en Tumblr of hou je het liever voor jezelf, het kan allemaal.

Heb jij nog een mooie quote die je graag wilt delen? Ik ben benieuwd!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *