Oblivion 2013 – trailer 1

Published On 10 December, 2012 | By Ming |

Na zijn debuut op het witte doek met de film Tron: Legacy is het weer tijd voor een nieuwe science fiction film van Joseph Kosinski; Oblivion (2013). Anders dan Tron is Oblivion door hemzelf geschreven, de film is namelijk gebaseerd op de graphic novel van regisseur Kosinski. In Oblivion spelen niet de minste acteurs mee Tom Cruise, Olga Kuylenko, Andrea Riseborough, Morgan Freeman, Melissa Leo, Zoe Bellen en Nikolaj Coster-Waldau spelen allen een rol in deze veelbelovende science fiction film.

Plot Oblivion 2013

De film Oblivion (2013) gaat over Jack Harper (Cruise) een drone reparateur gesitueerd op de aarde. Hij is onderdeel van een grootschalige operatie om essentiële vitale bronnen te extraheren na een decennialange oorlog met de vijand genaamd de Scavs. Jack’s missie is bijna ten einde na jarenlang te hebben geleefd en geobserveerd duizenden meters boven de grond. Zijn leven wordt echter ondersteboven gegooid nadat hij een mooie onbekende vrouw redt die met haar ruimteschip crashte. Haar komst zorgt voor een kettingreactie van gebeurtenissen waardoor Jack aan zichzelf en zijn werk begint te twijfelen en zo het lot van de mensheid in zijn handen neemt.

Kijk zelf maar naar de eerste trailer van Oblivion 2013

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *