Oldskool gamen in Amsterdam bij de TonTon club

Published On 5 September, 2013 | By Sam |

In het kader van ‘je bent nooit te oud om te spelen’ komt Amsterdam met iets nieuws. En wel, een speelhal! Deze speelhal, die de naam TonTon club heeft gekregen, wordt een waar speelfestijn voor iedereen die van spelen houdt. Een sterk staaltje crowdfunding kunnen we het wel noemen. Vier enthousiaste jongens zien hun droom, het openen van deze speelhal, dankzij een goede 100 donateurs werkelijkheid worden. De hoogste tijd om je weer kind te voelen!

De speelhal is bedoeld voor iedereen die van spelen houdt. Van hardcore gamers tot het kassameisje om de hoek dat wel van een spelletje houdt. De hal is ingedeeld met zeer uiteenlopende speeltoestellen. Van oldskool klassiekers, zoals tetris, pinball, muntenschuivers, racespelletjes, airhockey, en Mortal Combatspeelkasten, tot aan 3D-printers om je eigen creatie tot leven te wekken. Heeft al dat spelen je hongerig gemaakt? Geen probleem! The best American Food, hotdogs, popcorn en donuts, het is er allemaal. Daarnaast biedt de speelhal een expositieruimte voor kunstenaars. Op deze manier proberen de jongens het voor iedereen naar hun zin te maken.

Wil je ook je steentje bijdragen aan deze nieuwe speelhal? Dan kun je geld doneren op de TonTon Facebook pagina. Het leuke hiervan is dat in de speelhal een muur van tetrisblokjes staat, waar na een donatie jou naam op komt staan. Maar dat niet alleen natuurlijk, want zo help je de jongens mee nog meer speeltoestellen te kopen.

Zie jij jezelf al lopen met een broekzak vol muntjes en een hotdog in je hand? Dan kun je vanaf 14 september terecht op de Wallen, achter de Oude Kerk.

Meer weten over de TonTon club

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *