Ook last van plankenkoorts tijdens het bezoek aan een urinoir?

Published On 17 April, 2013 | By Tom |

Stage Fright, So Real It’s Scary

Niet kunnen toiletteren wanneer je bekeken wordt. Zelf heb ik er niet zo veel last van. Tijdens menig stapavond sta je met z’n allen op een rij tegen de muur je behoefte te doen. Toch schijnen er heel wat mannen last te hebben van plankenkoorts. De drang is er zeker maar de straal blijft uit wanneer er toeschouwers zijn. Hoe erg het werkelijk is? LG zocht het uit!

De weergave van het nieuwe LG IPS 21:9 UltraWide beeldscherm schijnt levensecht te zijn. Zo echt zelfs dat ze bij LG besloten de mannelijke helft van de bevolking eens aan een testje te onderwerpen. Lukt het jou gewoon te plassen wanneer je tijdens het bezoek aan het toilet ineens aangestaard wordt door prachtige dames. Dames die de reclame-uitingen voor je aan gort scheuren en je zwoel en vol verlangen aanstaren. Die dwars door de glazenwand heen lijken te kunnen kijken en precies zien wat je te doen staat. Doe jij gewoon je ding of maakt het je zo nerveus dat je freezed. Geen druppel. Niks, nakkes, nada…

Stage Fright, So Real It’s Scary 2

Maar liefst 26% van de mannen was bij het zien van de beelden niet in staat om te stralen. Zou het jou wel gewoon lukken?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *