Ook werken bij een Nederlandse Startup?

Published On 6 May, 2013 | By Tom |

De wereld veroveren. Facebook 2.0 zijn. Voor veel net afgestudeerden is het hun grote droom. Ondernemen. Er vol voor gaan. Samen aan iets gigantisch moois bouwen. Maar wat als het hebben van een idee nou net ontbreekt. Of wanneer echt voor jezelf beginnen toch een iets te grote sprong in het diepe is. Dan is daar nu voor iedereen de mogelijkheid om toch deel uit te maken van een Startup. DutchStartupJobs, dé vacaturesite voor Nederlandse Startups.

Deel uitmaken van een Startup is toch heel wat anders dan aan de slag gaan bij een gearriveerd bedrijf. Zo heeft je werkruimte vaak een net wat andere feel dan je gewend bent in bijvoorbeeld het bankwezen. Er is geen sleur en de hele wereld lijkt te bestaan uit uitdagingen en mogelijkheden. Daar geef je wel wat zekerheid voor op, alhoewel er tegenwoordig niemand nog aan kan geven of er volgend jaar nog voor dezelfde baas gewerkt wordt.

DutchStartupJobs is een initiatief van de Ierse Amsterdammer Paul O’Connell, Gregor Noltes en Corinne Buschhüter. Je kan er terecht wanneer je op zoek bent naar een stageplaats, maar ook wanneer je het wel ziet zitten ‘co-founder’ achter je naam te hebben staan!

Zie jij het ook wel zitten om stage te lopen bij een jonge onderneming? Kijk dan snel ook eens naar onze vacature! Ook wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair. Ik hoor graag van je!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *