Opeens heb je het: Een strijkvrij overhemd!

Published On 29 June, 2013 | By Tom |

Op een zonnige zaterdag wil je wanneer je net terugkomt van het strand en vlak voordat je de terrassen opzoekt eigenlijk alleen maar genieten. Nog even nagenieten van een mooie dag. Genieten van de avondzon. Alvast de voorpret beleven voor een fantastische avond die komen gaat. Waar je vooral niet mee bezig wilt zijn is de was die je vlak voordat je in de auto stapte snel in het wasmachine hebt gegooid. Geen last van de herrie en wanneer je thuis komt is je favoriete overhemd ook weer schoon, dat was het idee. Jammer alleen dat er nu een berg strijk op je ligt te wachten. Je kan je avond beter beginnen…

Voor mij is dit best een vaak voorkomend ritueel. Ok, ik ben zeker niet elke week op het strand te vinden, maar in het weekend wassen gebeurt hier toch wel. En een hekel aan strijken heb ik zeker. Een beetje speurwerk op internet levert dan ook op dat strijken zelfs de huishoudelijke taak is waar we het meest tegenop zien. In een tijd van robotstofzuigers, elektrische auto’s en kolonisten op Mars mag je toch wel verwachten dat ook voor die strijk een alternatief bestaat.

Nooit meer strijken
Op internet op onderzoek uitgaan ipv het strijkijzer ter hande te nemen blijkt helemaal geen slechte ingeving geweest te zijn. Een oplossing is er namelijk zeker. Geen robot die de was voor me doet. Nee, een overhemd dat weigert in de kreuk te gaan!

Strijkvrije overhemden
De behandeling van katoenen vezels in een harsbad blijkt de oplossing te zijn. Dit zorgt ervoor dat de stof wanneer het geweven is niet kreukelt. En dat voor een wasbeurt of 100. Ideaal voor iedereen die veel op reis is of, net als ik, een gruwelijke hekel aan strijken heeft.

Bij HemdvoorHem hebben ze een uitgebreide collectie kantoenen overhemden (niet die strijkvrije zooi van vroeger die als plastic voelde) en zo vlak voor de vakantie ook alvast maar twee nieuwe Olymp shirts aan mijn collectie toegevoegd.

Dat vrouwen echt gelukkig kunnen zijn bij de aanschaf van een nieuw kledingstuk was me al langer bekend. Ook ik moest er nu echter aan geloven. Als een kind zo blij was ik na mijn virtuele betaling. Laat die strijkvrije dagen maar komen!

Een beetje reclame voor de goede zaak kan geen kwaad. Bij HemdvoorHem kan je ook terecht voor herensokken, -ondergoed en dassen.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *