Opel helpt je jouw oude auto los te laten

Published On 16 October, 2015 | By Freek Keesen |

Deze arme stakker ziet zijn o zo geliefde Opel Kadett gevouwen tot één blokje metaal. Opel helpt hem de pijn te overkomen.

Senna is een Belgische jongeman die vernoemd is naar de in 1994 overleden Formule 1 chauffeur Ayrton Senna. Zijn vader reed een Opel Kadett die hij als geschenk gaf aan zijn zoon die er helemaal gek op werd. In de reclame zie je hoe hij – waarom is overigens niet bekend – afscheid moet nemen van zijn Kadettje. Zie hieronder hoe Opel probeert Senna toch weer op te vrolijken:

Let op: mogelijk speelt ‘ie niet verder dan 1:52. Klik dan even door op het filmpje en scroll één keer naar beneden.

Ook sentimenteel over je auto?

Dan kan je jezelf in laten schrijven met een verhaaltje over waarom jij ook een speciale band hebt met jouw auto. Heb je bijvoorbeeld een hele toffe roadtrip gemaakt; Heb je er altijd de kids naar school in gebracht; Iemand tofs ontmoet omdat je hem of haar meenam toen die of zij stond te hitchhiken; Opel kan je helpen je (toch al te oude) auto los te laten. En dat hoeft niet eens een Opel te zijn! Schrijf je dus in en wie weet wordt jij geholpen, net zoals Opel Sienna hielp.

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *