Druk al je Instagram pics af met Origrami!

Published On 14 February, 2013 | By Tom |

Iedereen deelt zijn of haar foto’s met Instagram. Origrami (met dubbel r!) maakt het nu mogelijk om al je favoeriete kiekjes nu ook daadwerkelijk af te drukken. Extreem makkelijk upload je je foto’s en wereldwijd verschepen ze binnen 3-15 werkdagen. De verzendkosten? Helemaal gratis!

Naast het afdrukken van de foto’s biedt Origrami een leuk extraatje. Wanneer je foto’s bestelt is het mogelijk aan de achterkant een kaart te laten drukken met de locatie waar je de foto genomen hebt. Ook de datum waarop de foto genomen is en het aantal Likes kunnen erop weergegeven worden. Zo haal je Social Media wel heel letterlijk naar de koelkast!

36 Afbeeldingen kosten slechts A$19,99 (het bedrijf is in Sydney gevestigd) wat op het moment van schrijven zo’n € 15,50 is en worden geleverd in een mooi afgewerkte geschenkenbox. Een koopje!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *