Oude 2D game “GTA 2” in real live nagespeeld

Published On 14 October, 2015 | By Freek Keesen |

Voor velen begon GTA pas echt een naam te maken toen het 3D ging, en dan vooral wanneer het zich in San Andreas afspeelde. Voor sommigen van ons, waaronder ik, begon het echter met de 2D game Grand Theft Auto 2. Waaastèèèd!

Een stel hardcore GTA fans heeft een real live versie opgenomen van GTA 2. En dan is het opeens een hele kunst om het zo 2D mogelijk te maken. Maar het is werkelijk waar geslamdunkt: De manier waarop character lopen; de sound effects; de gangs die her en der staan en elkaar aanvallen; hoe dode mensen weer nieuw leven in wordt geblazen; hoe je, na busted te zijn, uit de auto wordt geflikkerd en daarna als een soort swastika op de grond ligt; En zelfs de auto’s met de Z op de bovenkant. Props voor de details!

gta 2 real live z

Onderhand al meer dan anderhalf miljoen views en dat zal wel even groeien. Ik krijg zo weer helemaal zin om deze oude game te spelen. Het jammere was altijd alleen dat het saven van je game onmogelijk leek en ik nooit progressie maakte. Maar ach, toentertijd was het al grappig genoeg om met cheats alle wapens te krijgen + een tank en om de hele stad te mollen. Totdat…Buuustèèèd!

Check GTA 2 in Real Live:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *