Panasonic QE-QL301 – Niet langer stressen om een lege batterij!

Published On 9 April, 2012 | By Tom |

Weekendjes weg met vrienden, het bezoeken van een meerdaags festival of een midweek naar de camping met je vrouw en kinderen zijn een en al vermaak. Al die leuke momenten alleen voor jezelf houden is tegenwoordig een no go. In een tijd van liken, sharen en plus1-en gaat er niets boven al je vrienden en kennissen up to date houden en het er bij hen subtiel inwrijven van al het leuks wat ze wel niet missen. En ergens is dit ook veel leuker om te lezen dan om weer een foto van een avondmaaltijd  langs te zien komen. De persoon die daar ooit mee begonnen is mogen ze wat mij betreft best een – laten we het netjes houden – enkeltje heel ver weg aanbieden.

Waar al die mobiele apparaten al lang niet meer alleen gebruikt worden om bereikbaar te zijn voor het geval dat slaat de stress dan ook al snel toe wanneer de batterij zich in de richting van het rood begint te begeven. Een extra batterij in je nabijheid hebben is ineens geen overbodige luxe meer, maar is dat nu juist niet iets wat we allemaal net niét in onze koffer hebben zitten?

Panasonic Corp komt met een serie draagbare accu’s waar je altijd en overal smartphones en tablets op kunt laden. Met deze QE-QL301 kun je – als we Panasonic mogen geloven – je smartphone maar liefst 4 keer opladen. Naast opladen via USB – doordat er meerdere (USB)poorten zijn kun je meerdere apparaten tegelijkertijd opladen – is het ook mogelijk om op te laden met een AC adapter en zelfs met de nieuwe draadloze Qi technologie! Cool!

De lanceerdatum staat gepland op 28 mei 2012. Helaas geldt dit alleen voor Japan en zullen wij er nog wat langer op moeten wachten. Wanneer de Nederlandse release plaatst zal vinden en wat de kosten zullen gaan zijn is – ook voor ons – helaas nog een groot vraagteken.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *