Toedeloe wachtwoorden, hallo Nymi

Published On 4 September, 2013 | By Sam |

Je kent het vast wel. Je wilt ergens inloggen maar je bent je password vergeten… Irritant! Het merk Bionym heeft hier iets op verzonnen. Het is de Nymi.

De Nymi is draagbare technologie. Een plastic armband die gebruik maakt van je uniek hartritme om je identiteit te controleren. Wat? Ja, want iedereen op de wereld heeft een unieke hartritme. Of je nu net wakker bent of net de benen onder je lijf vandaan hebt gerend, de Nymi werkt alleen op jou hartritme. Hierdoor is dit een zeer betrouwbare armband. Daarnaast heeft de Nymi het voordeel dat, zolang je hem om houdt, hij al je gegevens bewaart. Je hoeft je apparaten en armband dus maar 1x te koppelen!

De apparaten die je aan je Nymi kunt koppelen lopen zeer uiteen. Van computers, auto’s tot in de toekomst zelfs voor het volgen van je gezondheid. (Wil je niet dat je gegevens via bluetooth in de lucht hangen? Ook geen probleem want die mogelijkheid is er). Je kunt de Nymi dus voor verschillende doeleinden gebruiken en met de bijbehorende Nymi app kun je zelfs je telefoon en krijg je melding met bijvoorbeeld je laatste vluchtinformatie. Handig! Zo hoef je nooit meer een vlucht missen!

Wanneer je wilt inloggen, hoef je alleen te zorgen dat je de sensor van je Nymi dicht bij het apparaat houdt, zodat het apparaat en je hartslag contact kunnen maken. De polsband zendt vervolgens via bluetooth de benodigde informatie en controleert jou als gebruiker. Omdat deze armband op bluetooth werkt en weinig energie kost, kun je er een hele week mee doen voordat je hem weer moet laden.

Deze nieuwe uitvinding is dus niet alleen makkelijk maar ook nog eens heel veilig.

Nu bestellen op getnymi.com voor slechte $79,-

Een promotiefilmpje van Nymi die laat zien hoe het werkt

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *