Penguïns, katten, apen, etc. vinden iPad games ook leuk!

Published On 5 October, 2015 | By Freek Keesen |

Eerst hadden we geen idee van wat mensen toch met een iPad moesten doen. Nu moeten we eraan geloven dat het ding zelfs voor dieren behoorlijk interessant kan zijn!

Wat blijkt, iPads reageren net zo goed op de klauwen van katten als op jouw poten. Nu ik er zo over nadenk: Sommige games lijken ook wel gemaakt voor katten en andere dieren.

baardagaam app tabletduif vogel appgame for cats app kattenaap app game

En, sommige games zijn dat ook écht! Tja, als je muizen, of vissen uit een aquarium, moetpakken in een game, dan hadden we het ook wel aan zien kunnen komen. Zie hieronder hoe katten, honden, apen, een vogel, een kikker en zelfs een baardagaam(!) flink tekeergaan op tablets!

Let op: Je kan natuurlijk wel de nodige krassen op je beeld verwachten als je this try’t at home 😉

Pinguïns op de tablet

Coolhunting liet zien het daar niet bij blijft. In het California Aquarium of the Pacific spelen Magellanische penguins ook met Game for Cats app. De verzorgster Sara Mandel legt uit hoe dit haar helpt om de pinguïns af en toe eens beter te onderzoeken wat betreft hun gezondheid. Ook blijven ze er lekker actief en gezond door!

“Ik vroeg me af of ze ermee zouden spelen. Ik legt de tablet neer en hij begon te bijten en ermee rond te klooien. En toen werden [pinguïns] Newson en Jeremy geobsedeerd ermee!” -Sara Mandel

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *